Konya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Emrah KELEŞ Odamızı ziyaret etti

Konya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Emrah KELEŞ Seydişehir Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Cemal KÜÇÜK’ü ziyaret etti. Tanışma ziyareti şeklinde geçen görüşmede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Küçük Seydişehir olarak yöremizde halkın geçim kaynağı Tarım ve Hayvancılık ve Sanayi ağırlıklıdır. Bu firmalarımızın istedikleri her an İŞKUR ’dan hizmet alabileceklerini ve İŞKUR ’un elinden geleni yapacağını bilmesi güzel bir şey.” dedi.

Konya Çalışma ve İş Kurumu Emrah KELEŞ ise “ İlçelerimizin yerinden ve hızlı bir şekilde hizmet alabilmeleri adına ilçe merkezlerinde Hizmet Noktaları oluşturduk. Seydişehir ve Beyşehir ilçelerine açmış olduğumuz Hizmet Merkezleri ile vatandaşlarımız İl Müdürlüğümüze gelmeden bu ilçelerde tüm hizmetlerimizden yararlanma imkanına sahip olacaklardır.” dedi.