Konya Milli İtihdam Seferbeliği Toplantısı

Vali Yakup Canbolat Önderliğinde toplanan Konya İş Dünyası 'Milli İstihdam Seferberliği' toplantısına ilçemizden Belediye Başkanımız Mehmet Tutal, Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Cemal Küçük’te katıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Borsası ve Konya  Ticaret Odası Başkanları, İşkur Genel Müdürü,  iş adamları ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının da hazır bulunduğu toplantıda Konya bölgesinden Milli İstihdam Seferberliği kapsamında 20 bin ek istihdam hedeflendiği belirtildi.

Sn.  Valimiz Yakup Canbolat Mevlana Kültür merkezi Sultan Veled salonunda düzenlenen  toplantıda katılımcılardan el ve gönül birliği ile gayret gösterilmesini isteyerek; ”Konya iş dünyası olarak milli istihdam seferberliğine tüm imkânlarımızla katkı sağlamalıyız, Konya üretir ve gelişirse Türkiye’de gelişir ve kalkınır. Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısına gönülden destek vereceğinize inancım tamdır “ dedi.

Toplantıya ilçemizden Belediye Başkanı ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımızın  yanı sıra iş dünyasından  yetkililer de yer aldı.