STSO EĞİTİM YARDIMLARINA DEVAM EDİOR

Her yıl olduğu gibi bu yılda eğitim yardımları geleneini devam ettiren odamız bu yıl ki Yardım kapsamında 875 öğrenciye 875 çift bot temin edilerek Kaymakam Aydın Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar vasıtasıyla ve okul müdürlerinin çalışmaları sonucunda ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılacak.

Konuyla ilgili bilgi veren Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Küçük: ‘Her yıl bu sosyal sorumluluğu kendilerinde gören ve gelenek haline getiren Sayın Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı A.Rıfat Hisarcıklıoğlu’na, Odalar ve Borsalar Birliği yönetim kuruluna ve yardımların sağlıklı bir şekilde öğrencilere ulaşmasını sağlayan Kaymakamımız Aydın Erdoğan’a şahsım ve odam adına teşekkür ederim’ dedi.

Başkan Küçük açıklamasında yardıma ilgi duyan tüm üyelere, oda meclisine, yönetim kuruluna ve diğer emeği geçenlere teşekkür etti.