Devlet Destekleri ilgili Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası, T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, KOSGEB ve İŞKUR’un beraber organize ettiği Devlet Destekleri Seydişehir Bilgilendirme Toplantısı, Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleşti.

Toplantıya Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Küçük, işadamları ve esnaflar katıldı.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, KOSGEB, İŞKUR, KÜSİ (Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği) Çalışma Grubu ve Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle organize edilen toplantıda Bilim, Sanayi Teknoloji Bakanlığı Konya İl Müdürlüğü, MEVKA, KOSGEB ve İŞKUR uzmanları kurumlarının teşvik ve desteklerini katılımcılara sundular.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Küçük: “Bilgilendirme Toplantısının amacı ilçemizde ki iş adamlarının ve esnafların devlet desteklerinden yararlanmalarını ve şehrimize katkıda bulunmalarını sağlamaktır bu amaç ile bu tür organizasyonlara ve eğitimlere hız kesmeden devam edeceğiz" dedi.

İlçemiz adına önemli bir toplantı diyerek söze başlayan Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan ise: “Konya’da ekonomik anlamda ciddi bir potansiyel var. İlçemizde de dağınık görünse de önümüzdeki günlerde toparlanılıp, bir program doğrultusunda önemli yatırımlar yapılacaktır. Bu toplantının hayırlı olmasını dilerim” şeklinde konuştu.