GİRİŞİMCİLİK SERTİFİKASI EĞİTİMİ

Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası KOSGEB ve Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) işbirliğiyle, "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri (UGE)" gerçekleştirilecektir.

Programa İlişkin Genel Bilgiler:

• 2018 yılı Kasım ve Aralık ayı içerisinde 2 grup olarak açılacaktır.
  • Gruplar için kontenjan 20 kişiliktir.

Kayıt ve Seçim İşlemleri:

• Eğitim gerçekleşme süresince kayıtlar açık olup istenen tarih için e-devlet üzerinden kayıtlar yapılabilmektedir. Kayıt süreci; e-devlet sistemine giriş, kurumlardan KOSGEB seçimi, açılan sayfadan uygulamalı girişimcilik eğitiminin seçimi, çıkan formda Seydişehir Hizmet Merkezi seçimi ve formun doldurulması ile tamamlanır.

• Kayıtlar sonrasında ön değerlendirmeye tabi tutularak seçilen iş fikirleri sahipleri, bilgilendirme toplantısına çağrılacaktır. Bilgilendirme toplantısı sonrası mülakat aşamasına geçilecek olup, mülakatı geçen katılımcılar eğitim almaya hak kazanacaklardır.

Eğitim Programı:

• 1. Eğitim 05/11/2018-08/11/2018  tarihleri arasında hafta içi 4 gün (40 saat) uygulama ağırlıklı olarak gerçekleşecektir.

2. Grup Eğitim 03/12/2018-06/12/2018  tarihleri arasında hafta içi 4 gün (40 saat) uygulama ağırlıklı olarak gerçekleşecektir.

• Eğitimler 08.00 - 18.00 saatleri arasında Seydişehir TSO Eğitim Salonun da  yapılacaktır.
  • Eğitim yeri, SEYDİŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI HİZMET BİNASI EĞİTİM SALONU olarak belirlenmiştir.
  • Program satış, pazarlama, liderlik, sunum teknikleri vb. seminerlerin yer aldığı 10 saatlik tamamlayıcı eğitim programı ile devam edecektir.
  • Eğitim ve seminerlere katılım ve devam zorunludur.

Ayrıntılı Bilgi İçin: (332) 582 6788