ABD nin İran Yaptırımları Bilgilendirme Toplantısı

ABD’nin İran Yaptırımları Bilgilendirme Toplantısı

ABD tarafından İran’a yönelik tek taraflı yaptırım karar ve uygulamalarının ülkemiz açısından hukuki bağlayıcılığının bulunmadığı bilinmekle beraber,söz konusu yaptırımların sınır aşar nitelikte uygulandığı göz önünde tutularak,yaptırımların kapsamı hakkında üyelerimizin bilgilendirilmesinin önemli olduğu düşünülmektedir. Bu bağlamda,bahse konu  yaptırımlar konusunda,Türkiye Odalar ve  Borsalar Birliği ve Ticaret Bakanlığı İş birliğinde, 10 Aralık 2018 Pazartesi günü saat 14:00 de Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Konferans salonunda bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir.

Bahse konu olan bilgilendirme toplantısına katılmak isteyen üyelerimizin Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği web Sitesinin (www.tobb.org.tr ) ‘’ Hizmetler/Uluslar arası iş imkanları –Ülke Duyuruları –İran ve  ABD ‘’ bölümünde yer alan katılım formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak,7 Aralık 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği e-posta yoluyla  ( Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. ) adresine iletmeleri  gerekmektedir.

Hayırlı günler,Hayırlı işler dileriz.