Konya Sanayi Odasına Teşekkür Ziyareti

1969 yılında Ticaret ve Sanayi Odası olarak kurulan odamız 80’li yıllarda illerde Ticaret ve Sanayi Odalarının ayrılması ile çoğu ilçelerde olduğu gibi Seydişehir’imizde de sanayi ibaresinin kaldırılması ile Seydişehir ticaret odası olarak günümüze kadar hizmet vermeye devam etmiştir.

Göreve geldiğimiz  Eylül 2011  den itibaren özellikle sanayi şehri olarak anılan Seydişehir’imizin elinden alınan sanayi ibaremizin geriye alınıp unvanımızın SEYDİŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI olarak dönüştürülmesi için Seydişehir Ticaret Odası Meclisi, Yönetim Kurulu ve Personeli olarak çalışmalara başladık.

Gerek üst kurulumuzla gerekse ikili  ilişkiler içerisinde olduğumuz  Konya’da faaliyet gösteren büyük odalarımızla bu konuya gerekli ağırlığı vererek Seydişehir’in  İade-i  İtibarını sağladık.

05/02/2014 tarihi itibari ile SEYDİŞEHİRİMİZ artık bundan sonraki hizmet döneminde SEYDİŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI olarak hizmet vermeye başlamıştır. Seydişehir’de faaliyet gösteren tüccarımıza ve sanayi kuruluşlarımıza ayrıca tüm Seydişehir’e  hayırlı uğurlu olsun.

Bize bu çalışmalar esnasında gerekli güveni gösterip ellerinden gelen bütün imkanları seferber eden

Konya Sanayi Odası Başkanı Sn. Memiş KÜTÜKÇÜ ve Meclisine, sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bundan sonra ki dileğimiz birlik ve beraberlik içerisinde Seydişehir’imizi daha yaşanılır bir hale getirmektir. Tüccar ve Sanayicimize daha fazla iş düşmekle birlikte yapılan organizasyonlara daha fazla ilgi göstermeleri ve biraz daha katılımcı olarak Seydişehir’imizi özlenen beklenen duruma getirilmesi için hepimize daha fazla görev düşmektedir. Seydişehir tüccarı, esnafı ve sanayicisi olarak bizlerin Seydişehir den başka bir yerde yaşama şansımız yoktur. Faaliyet gösterdiğimiz bu çevreyi daha yaşanabilir hale getirebilmek için elimizden gelen gayret ve çabayı göstermemiz gerekmektedir. " dedi.