Belediye Başkanımıza Ziyaret

1969 yılında Ticaret ve Sanayi Odası olarak kurulan odamız 80’li yıllarda illerde Ticaret ve Sanayi Odalarının ayrılması ile çoğu ilçelerde olduğu gibi Seydişehir’imizde de sanayi ibaresinin kaldırılması ile Seydişehir ticaret odası olarak günümüze kadar hizmet vermeye devam etmiştir.

Göreve geldiğimiz  Eylül 2011  den itibaren özellikle sanayi şehri olarak anılan Seydişehir’imizin elinden alınan sanayi ibaremizin geriye alınıp unvanımızın SEYDİŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI olarak dönüştürülmesi için Seydişehir Ticaret Odası Meclisi, Yönetim Kurulu ve Personeli olarak çalışmalara başladığımız günden beri bizleri yalnız bırakmayan elinden gelen tüm imkanları bizlere sunan Belediye Başkanımız Sn. Abdulkadir Çat a teşekkürlerimizi sunarız.