KTO BAŞKANI ODAMIZI ZİYARET ETTİ

TOBB  Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk , TOBB Oda ve Borsa Daire Başkanı Zeki Türkmen ile birlikte  Odamızı ziyaret ettiler.

Oda Başkanımız Cemal Küçük Odamız ve Seydişehir  hakkında bilgi vererek birlikte yapılacak çalışmalarla alakalı fikir alışverişinde bulunuldu.

Başkan Selçuk Öztürk yapılanlarla alakalı SEYDİŞEHİR TİCARET ve SANAYİ ODASI Yönetim Kurulu ve Başkanını tebrik ederek yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür edip çalışmalarının ve başarılarının devamını diledi.

Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odasına güvenimiz ve desteğimiz tamdır. Yapılacak olan ileriki çalışmaların  birlik ve beraberlik içerisinde yürütülmesi gerektiğini dile getirdi.