EĞİTİM YARDIMLARIMIZ DOĞRU YERLERE ULAŞTIRILDI.

SEYDİŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI BU YILKİ EĞİTİM YARDIMLARINDA ÖĞRENCİLERE 700 ADET EŞOFMAN DAĞITTI

Her yıl düzenli olarak Ramazan Ayında yapılan gıda yardımları ve her eğitim öğretim yılının başında yapılan eğitim yardımlarını başlatıp geleneksel hale getiren ve halen aksatılmaksızın günümüze kadar devam ettirten, ülkemize olan sosyal sorumluluklarını elinden geldiğince  yerine getirmeye çalışan, bu yardımların odalarımız aracılığı ile tüm ülkede ihtiyaç sahiplerine ulaşmasına vesile olan TOBB Başkanı Sn. M. Rifat Hisarcıklıoğluna teşekkürlerini sundu.

Yardım kapsamında hazırlanan 700 adet eşofman takımının teslimi ile ilgili bir basın açıklaması yapan Seydişehir Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Sn. Cemal KÜÇÜK;bunların bir yardım gibi değil, öğrencilerin başarısını arttıracak bir motivasyon olarak görülmesini isteyerek, Oda olarak eğitime verdikleri öneme vurgu yaptı.

Öğrencilerimize yapılan bu yardımların doğru kişilere ulaştırabilmemiz adına desteklerini bizden esirgemeyen İlçe Kaymakamımız Sn. Regaip Ahmet ÖZYİĞİT Beye ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Tahir Kibar hocamıza da yardımlarından ötürü ayrıca teşekkürlerimizi sunarız dedi.