DIŞ TİCARET EĞİTİMİ

Sayın Üyemiz;

16/01/2024 Salı günü saat 14:30’da  Seydişehir Ticaret Odası toplantı salonunda,

Konya Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü koordinasyonunda,

Siz değerli sanayicilerimize yönelik,

KTO Teknoloji ve Eğitim Kampüsü’nde faaliyet gösteren KTO Model Fabrika ve  KTO Dış Ticaret Merkezi uzmanları tarafından; işletmelerde yalın üretimle verimliliğin artırılmasının gerekliliği ve ihracatın önemi, faydaları, ihracata nasıl başlanacağı veya geliştirileceği konularında seminer verilecektir. Ayrıca bu iki merkezin firmalarımıza sağlamakta olduğu destekleyici hizmetler anlatılacaktır.

Rekabet koşullarının her geçen gün artması nedeniyle, mevcut kaynakları verimli kullanmayı teşvik eden yalın üretim ve yine rekabet gücünü artıran ihracat yeteneklerini artırmaya yönelik seminerimize katılımını bekler, iyi çalışmalar dileriz.

SEYDİŞEHİR TİCARET ODASI